ABOUT US


Riviera Beauty & Spa

Beauty and health are the main attributes of wellbeing. The moment you step into Riviera Beauty & Spa, you benefit from special treatments from our team.

Here is the place where you can find yourself, where you rediscover your inner and outer beauty, as well as benefit from luxury services.

 

WELCOME TO RIVIERA BEAUTY & SPA!

Relaxation, beauty, luxury services!


Please contact us to make an appointment

Whether it is only for an hour or for a day, an engagement anniversary or tens of years of marriage, a birthday party or any other special occasion, we will be ready to offer you the spa experience you deserve.

The journey

Starts in a relaxing environment where you will sink your body, mind and soul in an atmosphere of wellbeing.

Our team of professionals

Is dedicated to your wellbeing and will make this experience as pleasurable and unforgettable as possible.

Riviera Beauty & Spa Standards

Surpass our clients’ expectations covering a wide range of procedures dedicated to health and wellbeing. Both the qualified personnel and the latest technology in beauty treatments and body remodelling are here to offer you quality services.

LUXURY SERVICES

The experience and the professionalism of Riviera Beauty & Spa team are the main qualities recommending us.

  • HAIRDRESSING
  • MANICURE
  • PEDICURE
  • MASSAGE
  • SAUNA
  • BODY REMODELLING
  • ELECTRO FITNESS
  • FACIAL TREATMENTS
  • POOL – SWIMMING LESSONS
  • JACUZZI

OUR TEAM

Meet our team

OANA
OANA

Manager

BIANCA
BIANCA

Front Office

PAUL
PAUL

Hair stylist

NUAELA
NUAELA

Hair stylist

Sunt o fire optimista si prietenoasa imi place sa cred ca pot atinge imposibilul si ca merita sa profit de orice oportunitate pentru a deveni mai buna. Imi place sa invat orice, oricand, de la oricine, pentru ca in acest domeniu e esential sa fii tot timpul in pas cu noile tendinte. Prin tunsorile si coafurile pe care le fac, prin schimbarile de look, prin culorile vii dar si cele pastel cu care jonglez, simt ca imi pot exprima stilul si personalitatea mea. Ma completez cu echipa mea si de aceea, fara indoiala, suntem cei mai buni! Va astept si va provoc! 🙂

ROXANA
ROXANA

Manichiurista

RALUCA
RALUCA

Manichiurista

RALUCA
RALUCA

Cosmeticiana, make-up artist

Iubesc ceea ce fac; imi place sa scot in evidenta frumusetea fiecarei femei. Sunt cea mai fericita cand clientii pleaca de la mine relaxaxi si cu zambetul pe buze.

IULIA
IULIA

Maseuza, cosmeticiana

Viata trece pe langa noi intr-un mod fulgerator, suntem preocupati tot mai putin de lucrurile cu adevărat importante si esentiale cum ar fi sa ne relaxam, sa avem mai multa grija de noi, sa fim sanatosi... Si pentru asta trebuie doar sa ne rupem putin timp din stresul cotidian, si sa ne ingrijim de felul in care aratam si ne simtim. Relaxarea si gratitudinea afisate de clientii mei dupa o sedinta de tratament facial sau un masaj e cea mai mare satisfactie a mea care imi dovedeste inca odata ca mi-am ales meseria potrivită.

MIHAI
MIHAI

Maseur

Motto-ul meu: Relaxare, Frumusete, Terapie, Stare de bine. Relaxarea o putem defini ca fiind o liniștire, o destindere, o stare mai puțin încordată. Relaxarea are la bază controlul musculaturii, respiraţiei sau al gândurilor, meditaţie, masaj. Frumuseţea nu are varsta, este data de ceea ce simţi în interior şi este cea care se reflectă pe chip; totusi prin puterea de rmodelare a aparatelor cu specific, ajutam corpul sa se mentina intr-o forma cat mai buna. Masajul terapeutic este o solutie alternativa indicata in multe probleme de sanatate. Starea de bine este acea stare ce iti poate oferi cantitatea de energie necesara in fiecare zi pentru a fi multumit de tine. Va astept cu drag!

IOANA
IOANA

Maseuza

In viziunea mea, masajul este cel mai bun mijloc de relaxare, o sursa de energie, frumusete si vitalitate; un rasfat pentru corp si starea de spirit. Un masaj de relaxare te poate ajuta să închei surâzătoar o zi sau o săptămână dificilă.

DOREL
DOREL

Personal trainer

CRISTI
CRISTI

Personal trainer

Pentru a fi uncampion, trebuie sa crezi in tine atunci cand nimeni altcineva nu o face! Vino sa te antrenezi alaturi de mine si eu te voi ajuta sa iti atingi obiectivele!

DANIELA
DANIELA

Instructor de inot

Experienta antrenor-instructor inot este de peste 8 ani. Experienta sportiva: peste 18 ani de performanta in inot, cu multiple clasari pe podium la campionate nationale de seniori si juniori, la cupe si campionate internationale de inot; componenta a lotului national de inot. Imi doresc sa le ofer cursantilor mei o parte din experienta dobandita de-a lungul anilor in mediul acvatic, iar inotul sa reprezinte in primul rand un mijloc de relaxare si deconectare, un stil de viata sanatos si in final o activitate sportiva.

CAMELIA
CAMELIA

Terapeut reindrop(uleiuri esentiale)

Vreau sa transmit și celorlalți pasiunea mea pentru plante si uleiurile esentiale provenite din acestea. De aceea va invit sa incercati tehnica Reindrop care are in vedere unicitatea si complexitatea fiecarei fiinte umane, ne reconecteaza la esenta si energia noastra naturala pentru ca corpul uman este un dar nepretuit nu numai un mecanism care necesita a fi reparat. Terapiea corporala in sine, este una din cele mai rafinate arte si este in primul rand o expresie a iubirii. Atingerea corpului este un act sacru in care mainile ating nu numai corpul ci ating acele parti din suflet care necesita a fi vindecate.